Νομικοί Όροι

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν υψηλή προτεραιότητα για την εταιρεία μας. Έχουμε δημιουργήσει αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να σας αποδείξουμε πώς δεσμευόμαστε να σας φερόμαστε δίκαια σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τη σχετική πολιτική της εταιρείας προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας και διασφάλισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται παρακάτω στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εφαρμόζεται μόνο σε σχέση με προσωπικά δεδομένα που συγκεντρώνονται από την εταιρεία μας στην ιστοσελίδα www.tairis.gr και δεν εφαρμόζεται για κάποια άλλη εταιρεία που ενδεχομένως συνδέεται με την εταιρεία μας στο πλαίσιο ομίλου εταιρειών. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μπορεί να τροποποιείται από στιγμή σε στιγμή. Κάθε φορά που θα συμβαίνει αυτό θα δημοσιεύουμε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα με την οποία θα ενημερώνεστε για την μεσολαβήσασα τροποποίηση και θα καλείστε να αποδεχτείτε τους τροποποιημένους όρους της πολιτικής αυτής. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα, συναινείτε να συγκεντρώνουμε, να χρησιμοποιούμε και να αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τους όρους της Παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ, δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η ιστοσελίδα tairis.gr είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη.
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα tairis.gr, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Προσωπικά δεδομένα – Συγκατάθεση

Με την αποδοχή της παρούσας πολιτικής απορρήτου μας παρέχετε τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας για τη χρήση και την εν γένει επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στην παρούσα.

Προσωπικά Δεδομένα - Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε

Συγκεντρώνουμε τα προσωπικά σας δεδομένα έτσι ώστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στην ιστοσελίδα με επαρκή και αποτελεσματικό τρόπο.

Το είδος των δεδομένων που δύναται να συγκεντρώσουμε με την συγκατάθεση σας είναι: το όνομα σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τη διεύθυνσή σας, στοιχεία από τη χρήση που πραγματοποιείτε στην ιστοσελίδα και τη διεύθυνση του IP σας.

Εδώ μπορεί να περιλαμβάνεται επίσης περιεχόμενο όπως οι κριτικές ή άλλα σχόλια σχετικά με το προϊόντα που εμπορευόμαστε και τα οποία μεταφορτώνετε στις υπηρεσίες μας για να τις μοιραστείτε με άλλους χρήστες. Το σημαντικότερο είναι ότι εξαρτάται πάντα από εσάς αν θα επιλέξετε να μας παράσχετε πληροφορίες αυτού του είδους.

Ανάλογα με το πώς αλληλεπιδράτε με τις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να συλλέγουμε ή να επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων μέσω των τριών διαφορετικών τρόπων που εξηγήσαμε παραπάνω.

• Στοιχεία επικοινωνίας:
όπως το όνομα, η διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο αριθμός τηλεφώνου σας και άλλες παρόμοιες πληροφορίες.

• Στοιχεία συσκευής και τοποθεσίας:
γενικές λεπτομέρειες από τη συσκευή σας, όπως η διεύθυνση IP, ο τύπος, η μάρκα, το μοντέλο και το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας,
συγκεκριμένα δεδομένα τοποθεσίας που βασίζονται σε δεδομένα GPS από την κινητή συσκευή σας (όταν μας παρέχετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής σας), και μη συγκεκριμένη τοποθεσία με βάση τη διεύθυνση IP σας.

• Πληροφορίες χρήσης και δημιουργίας προφίλ:
το ιστορικό αναζητήσεών σας στην Tairis και οι προϊοντικές σας προτιμήσεις,
πώς αλληλεπιδράσατε με τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που περνάτε στον ιστότοπό οι σελίδες, χαρακτηριστικά ή λειτουργικότητα που έχετε αποκτήσει,
σύνδεσμοι στους οποίους έχετε κάνει κλικ για να ανακατευθυνθείτε προς ή από τις υπηρεσίες μας.

• Πληροφορίες προτιμήσεων:
επιλεγμένες προτιμήσεις που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας στη Tairis, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων συγκαταθέσεων που δώσατε ή απορρίψατε, προτιμήσεων όσον αφορά τις ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ώθησης (push) και cookies που περιέχουν τις προτιμήσεις σας όσον αφορά διαφημίσεις.

• Πληροφορίες επικοινωνιών:
περιλαμβάνει επικοινωνίες που λαμβάνουμε από εσάς, όπως ανατροφοδότηση, αιτήματα για βοήθεια και ερωτήματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλων μεθόδων ηλεκτρονικής επικοινωνίας, όπως διαδικτυακές συνομιλίες (online chat), άμεσα μηνύματα ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και
μεταδεδομένα που σχετίζονται με αυτές τις πληροφορίες, όπως ώρα και ημερομηνία.

• Περιεχόμενο που δημιουργείται ή παράγεται από χρήστες:
περιεχόμενο που μεταφορτώνετε στις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων σχολίων, κριτικών, συστάσεων και προτιμήσεων και των μεταδεδομένων, όπως η ώρα και η ημερομηνία που σχετίζονται με το εν λόγω περιεχόμενο, και
οι οποιεσδήποτε πληροφορίες που μας υποβάλλετε κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε αλληλογραφίας μπορεί να έχετε μαζί μας, όπως, απόψεις

Πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης
η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συλλέγεται αυτόματα από εμάς από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του τρίτου μέρους μέσω της οποίας συνδέεστε στη Tairis.
Οι υπηρεσίες μας δεν προορίζονται για παιδιά κάτω των 13 ετών και δεν θα πρέπει να παρέχονται οποιεσδήποτε πληροφορίες σε ή μέσω των υπηρεσιών μας από άτομα ηλικίας κάτω των 13 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά δεδομένα από παιδιά κάτω των 13 ετών και, σε περίπτωση που μάθουμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει στοιχεία τα οποία δεν παρασχέθηκαν από ή με τη ρητή συγκατάθεση του γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα του παιδιού, θα διαγράφουμε τα εν λόγω στοιχεία.

Προσωπικά Δεδομένα – πως και πότε τα συγκεντρώνουμε

Η συγκέντρωση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται με τις εξής μεθόδους:

1. Συλλέγουμε πληροφορίες που μας παρέχετε οικειοθελώς κατά τη χρήση των υπηρεσιών της TAIRIS. Στις περιπτώσεις αυτές μας χορηγείτε τις ως άνω πληροφορίες συμπληρώνοντας εσείς οι ίδιοι τις υπάρχουσες στην ιστοσελίδα μας σχετικές φόρμες. Εδώ ανήκουν όλα τα ως άνω προσωπικά στοιχεία, ιδίως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο και διεύθυνση e-mail).

2. Αναπαράγουμε ή συλλέγουμε κάποιες πληροφορίες από τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας αυτόματα ενώ χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Εδώ περιλαμβάνονται στοιχεία όπως η διεύθυνση IP σας, πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, η διεύθυνση URL του ιστότοπου από τον οποίο μας επισκεφθήκατε. Ενδέχεται να γνωρίζουμε επίσης την τοποθεσία σας από το κινητό σας ή τη διεύθυνση IP σας. Αυτό μας βοηθάει να βελτιώνουμε την εμπειρία σας και να φροντίζουμε ώστε να λαμβάνετε το περιεχόμενο που σας αφορά περισσότερο.

3. Τις λαμβάνουμε από τρίτα μέρη: Μερικές φορές λαμβάνουμε πληροφορίες για εσάς από τρίτα μέρη, ανάλογα με το πώς επιλέγετε να αλληλεπιδράσετε μαζί μας. Για παράδειγμα, όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας μέσω ενός συνεργάτη προώθησης ή όταν συνδέεστε στον λογαριασμό σας TAIRIS χρησιμοποιώντας τη λειτουργία σύνδεσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Διατηρούμε τα δεδομένα σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα τα χρειαζόμαστε ή πρέπει να τα διατηρήσουμε για νομικούς λόγους. Στη συνέχεια, είτε τα διαγράφουμε είτε τα ανωνυμοποιούμε ώστε να μην σας ταυτοποιούν. Χειριζόμαστε τα δεδομένα με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με το λόγο για τον οποίο χρησιμοποιούνται, αλλά μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ανά πάσα στιγμή.

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρειάζεται. Αυτό εξαρτάται από τον λόγο για τον οποίο συλλέχθηκαν ή από το εάν διαθέτουμε μια συνεχή νομική βάση για να το πράξουμε αυτό (όπως η εκπλήρωση μιας σύμβασης μεταξύ μας, η εκτέλεση μιας υπηρεσίας που ζητήσατε ή για τα νόμιμα συμφέροντά μας). Σας διαβεβαιώνουμε ότι εάν δεν έχουμε πλέον λόγο ή νομική απαίτηση να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, θα τα διαγράφουμε ή θα τα αποθηκεύουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην σας ταυτοποιούν πλέον.

Εφαρμόζουμε διαφορετικές πολιτικές διατήρησης για τους διάφορους τύπους προσωπικών δεδομένων, λαμβάνοντας υπόψη:

Το σκοπό για τον οποίο συλλέγονται τα προσωπικά δεδομένα, Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός, και οποιονδήποτε συγκεκριμένο λόγο ή υπερισχύουσα νομική υποχρέωση διατήρησης των προσωπικών δεδομένων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επίσης, αν έχετε λογαριασμό μαζί μας, θα διατηρούμε προσωπικά δεδομένα, όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα και άλλα στοιχεία, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό. Ενδέχεται να διατηρούμε άλλες πληροφορίες επ' αόριστον - όπως η δραστηριότητα στον ιστότοπο που συνδέεται με μια διεύθυνση IP - τις οποίες χρησιμοποιούμε για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τους ταξιδιώτες μας, να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να προστατέψουμε τα επιχειρηματικά μας συμφέροντα.
Ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα διατήρησης, μπορείτε, σε ορισμένες περιπτώσεις, να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα στην ενότητα Ποιες είναι οι επιλογές και τα δικαιώματά σας;

Προσωπικά δεδομένα – Τι κάνουμε με αυτά- πως τα χρησιμοποιούμε

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους εξής σκοπούς:

Για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που εσείς υποβάλλετε στις πλατφόρμες της ιστοσελίδας μας.

Για να σας στέλνουμε ενημερωτικά και πληροφορίες που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα σας (όπου και αν έχετε συμφωνήσει).

Για να σας ενημερώνουμε για καινούργια προϊόντα (όπου έχετε συμφωνήσει).

Για να σας ενημερώνουμε για αλλαγές στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας και στην παρούσα πολιτική δεδομένων.

Για να αναλύουμε την χρήση της ιστοσελίδας με σκοπό την βελτίωση του περιεχομένου της, της συγκρότησης και διάταξης αυτής και των υπηρεσιών της.

Για διαφημιστικούς σκοπούς: Θα δείτε διάφορες διαφημίσεις όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας και ενδέχεται να δείτε διαφημίσεις σχετικά με την TAIRIS όταν βρίσκεστε σε άλλες πλατφόρμες. Αυτές οι διαφημίσεις ενδέχεται να προέρχονται από εμάς ή από τρίτους και μπορεί να είναι εξατομικευμένες ώστε να είναι πιο ενδιαφέρουσες για εσάς. Στις πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για την εξατομίκευση των διαφημίσεων που βλέπετε μπορεί να περιλαμβάνονται τα στοιχεία σας όσον αφορά τις αναζητήσεις που κάνατε στην TAIRIS ή γενικές πληροφορίες αλλά δεν θα περιλαμβάνουν ποτέ το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή άλλες πληροφορίες που να επιτρέπουν την ταυτοποίησή σας εκτός διαδικτύου. Αν θέλετε να διαχειριστείτε το πώς χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες σας για διαφημιστικούς σκοπούς, μπορείτε να μάθετε περισσότερα παρακάτω και στην Πολιτική μας περί Cookies.

Όπου εύλογα θεωρούμε πως είναι απαραίτητο για την συμμόρφωση με την νομοθεσία, για τη συνεργασία μας με αυτούς που επιβάλλουν τον νόμο και την αναζήτηση βοήθειας από αυτούς, για την αποφυγή ενός εγκλήματος και την προστασία εθνικής ασφάλειας, τότε μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε αυτά τα πρόσωπα, τα οποία σχετίζονται με αυτόν τον σκοπό.

Πότε κοινοποιούνται/διαβιβάζονται ή συλλέγονται οι πληροφορίες σας προς και από τρίτα μέρη;

Κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας μόνο όταν μας το ζητήσετε, όταν αυτό αποτελεί απαραίτητο μέρος της συνεργασίας μας μαζί σας και της παροχής των υπηρεσιών, όταν μας το ζητήσετε, ή όταν πρέπει να το κάνουμε για νομικούς λόγους

Κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες μας σε επιλεγμένα τρίτα μέρη που μας παρέχουν διάφορες υπηρεσίες που υποστηρίζουν την παράδοση των υπηρεσιών μας (ας τους ονομάσουμε «τρίτους επεξεργαστές»). Οι εν λόγω τρίτοι επεξεργαστές μπορεί να είναι για παράδειγμα πάροχοι τεχνικών υποδομών, εργαλεία εξυπηρέτησης πελατών και εργαλεία επαλήθευσης ταυτότητας. Απαιτούμε όπως ο οποιοσδήποτε τρίτος επεξεργαστής που χειρίζεται πληροφορίες εκ μέρους μας να το κάνει αυτό σύμφωνα με τους συμβατικούς όρους που απαιτούν την ασφαλή διατήρηση των πληροφοριών, την υποβολή τους σε επεξεργασία σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων και τη χρήση τους μόνο με βάση τις οδηγίες μας και όχι για τους σκοπούς του εν λόγω τρίτου επεξεργαστή (εκτός εάν έχετε δώσει ρητά τη συγκατάθεσή σας για να γίνει αυτό).

Οι τρίτοι επεξεργαστές ενδέχεται να βρίσκονται ή να επεξεργάζονται τα στοιχεία σας εκτός της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Σε περίπτωση που η χρήση, από μέρους μας, κάποιου τρίτου επεξεργαστή συνεπάγεται τη μεταφορά προσωπικών δεδομένων από την Ευρώπη σε τοποθεσία εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, θα εφαρμόζουμε κατάλληλα μέτρα ώστε να διασφαλίζεται η επαρκής προστασία των προσωπικών δεδομένων στην εν λόγω τοποθεσία, συνήθως με την εφαρμογή τυποποιημένων συμβατικών ρητρών που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και ισχυρών ελέγχων ασφαλείας.

Στους τύπους τρίτων επεξεργαστών στους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε στοιχεία των προσωπικών σας δεδομένων περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι:

πάροχοι εργαλείων διαχείρισης και διανομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - για παράδειγμα, εάν εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία της Tairis ή άλλα μηνύματα μάρκετινγκ, θα διαχειριζόμαστε την παράδοσή τους σε εσάς χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο διανομής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτου μέρους,

πάροχοι υπηρεσιών ασφάλειας και πρόληψης απάτης - για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε αυτούς τους παρόχους για να εντοπίζουμε πράκτορες αυτοματοποιημένου λογισμικού που ενδέχεται να διαταράξουν τις υπηρεσίες μας ή για να αποτρέπουμε την κακή χρήση των API μας,

πάροχοι υπηρεσιών λογισμικού συνάθροισης δεδομένων και αναλύσεων που μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε και να βελτιστοποιούμε αποτελεσματικά την παράδοση των υπηρεσιών μας,

πάροχοι πλατφορμών λογισμικού που μας βοηθούν να επικοινωνούμε μαζί σας ή να σας παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης πελατών - για παράδειγμα, διαχειριζόμαστε και απαντάμε σε τυχόν μηνύματα που μας στέλνετε μέσω του κέντρου βοήθειας χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο διαχείρισης επικοινωνιών τρίτου μέρους,

πάροχοι υπηρεσιών διαχείρισης προσλήψεων - για παράδειγμα, όταν υποβάλλετε αίτηση για κάποια θέση εργασίας στην TAIRIS, χρησιμοποιούμε ένα εργαλείο τρίτου μέρους για τη διαχείριση και αποθήκευση οποιωνδήποτε πληροφοριών σχετικά με την αίτησή σας,

πάροχοι υπηρεσιών online αποθήκευσης cloud και άλλων βασικών υπηρεσιών υποστήριξης ΤΠ,

Ενδέχεται να συλλέγουν επίσης πληροφορίες από εσάς κάποια τρίτα μέρη όπως διαφημιστές, δίκτυα μάρκετινγκ και συνεργάτες (ανατρέξτε στην ενότητα Πώς διαφημίζουμε; παρακάτω) χρησιμοποιώντας cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Για παράδειγμα, ενδέχεται να συλλέγονται και να διαβιβάζονται στα εν λόγω τρίτα μέρη η διεύθυνση IP σας και τα συμβάντα που σχετίζονται με τη δραστηριότητά σας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται με αυτόν τον τρόπο δεν θα περιλαμβάνουν ποτέ το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας ή άλλες πληροφορίες που θα έδιναν τη δυνατότητα ταυτοποίησής σας εκτός διαδικτύου.

Αποκάλυψη πληροφοριών για νομικούς και άλλους λόγους

Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας σε περίπτωση που κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο για την πρόληψη, ανίχνευση ή δίωξη παράνομων ή εικαζόμενων παράνομων δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της απάτης, ή για την πρόληψη άλλων ζημίων ή, όποτε κρίνεται απαραίτητο, ως απάντηση σε νομικά δεσμευτικά αιτήματα, σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια εναντίον μας ή για την επιβολή των δικαιωμάτων και αξιώσεών μας.

Πώς διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή;

Ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων. Περιορίζουμε την πρόσβαση μόνο στους υπαλλήλους της Tairis που είναι απαραίτητο να έρθουν σε επαφή με τις πληροφορίες σας για να προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες μέχρι την παράδοση των παραγγελόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών.

Δυστυχώς, δεν μπορεί να εγγυηθεί πλήρη ασφάλεια κανένας ιστότοπος, αλλά δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα ασφάλειας για ολόκληρη την εταιρεία, το οποίο είναι σχεδιασμένο να διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα όσο το δυνατόν ασφαλέστερα. Χρησιμοποιεί μια σειρά τεχνικών, οργανωτικών και διοικητικών μέτρων ασφαλείας και τεχνικών βέλτιστης πρακτικής, ανάλογα με τον τύπο των δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία. Για παράδειγμα, τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που χρησιμοποιούμε για την αποθήκευση των δεδομένων σας έχουν περιορισμούς πρόσβασης και διακομιστές που έχουν σαν βάση τους το cloud που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση δίσκου βιομηχανικού επιπέδου. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση TLS και HTTPS για προστασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα μεταφέρουμε μέσω του διαδικτύου. Πραγματοποιούμε επίσης αξιολογήσεις ασφαλείας σε τρίτους επεξεργαστές που χειρίζονται τα δεδομένα σας.

Περαιτέρω, παρέχουμε σε όλους τους υπαλλήλους της Tairis διεξοδική κατάρτιση όσον αφορά την προστασία δεδομένων και την προστασία του απορρήτου. Αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας με στόχο τη χρησιμοποίηση της ελάχιστης δυνατής ποσότητας προσωπικών δεδομένων, μεταξύ άλλων μέσω της χρήσης τεχνικών ελαχιστοποίησης δεδομένων όπως η ανωνυμοποίηση και η ψευδωνυμοποίηση. Επίσης, κάθε φορά που αναπτύσσουμε ή ενημερώνουμε τις υπηρεσίες μας με τρόπους που συνεπάγονται τη συλλογή ή χρήση νέων μορφών προσωπικών δεδομένων, διεξάγουμε μια αξιολόγηση επιπτώσεων στο απόρρητο για να κατανοήσουμε και να μειώσουμε την πιθανότητα να προκύψουν τυχόν ακούσιες επιπτώσεις για εσάς.

Πού αποθηκεύουμε τις πληροφορίες σας;

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια σε βάσεις δεδομένων εντός της εταιρείας μας, η οποία έχει φροντίσει να υιοθετήσει τις κατάλληλες τεχνικές μεθόδους διασφάλισης της περιορισμένης και αναγκαίας πρόσβασης μόνο από ειδικά εξουσιοδοτημένους προς τούτο υπαλλήλους της.

Προσωπικά Δεδομένα - Τι δεν επιτρέπεται να κάνουμε με αυτά

Δεν διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιοδήποτε άλλο σκοπό έκτος από αυτούς που κατηγορηματικά αναφέρονται στην παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ούτε διαθέτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλα άτομα από αυτά που ανωτέρω περιοριστικά αναφέρονται.

Ποιες είναι οι επιλογές και τα δικαιώματά σας;

Σε οποιοδήποτε στιγμή μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρεί η Tairis για να τροποποιείτε, να διορθώνετε ή να ενημερώνετε αυτά τα δεδομένα. Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορεί να χρειαστεί να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητα σας πριν προχωρήσουμε στο αίτημα σας.

Επίσης μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσετε να διαγραφούν οριστικά τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από την Tairis. Για να το πραγματοποιήσετε αυτό παρακαλώ να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Ο λογαριασμός μου". Μετά από αυτό το αίτημα, θα παύσουμε να χρησιμοποιούμε και να κάνουμε διαθέσιμα τα προσωπικά σας δεδομένα (έκτος όπως προβλέπεται από τον νόμο). Θα διαγράψουμε επίσης όλα τα προσωπικά σας δεδομένα από το σύστημα μας, έκτος από αυτά που περιέχονται σε ηλεκτρονικά μηνύματα, αλληλογραφία ή άλλα έγγραφα που μπορεί να είναι απαραίτητα για να μπορούμε να αποδείξουμε τους όρους της συμβατικής μας σχέσης μεταξύ εμάς και εσάς. Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορεί να χρειαστεί να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητα σας πριν προχωρήσουμε στο αίτημα σας.

Περίληψη των δικαιωμάτων σας σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2472/1997 (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα) και τον Κανονισμό GDPR για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

H Tairis εγγυάται πως τα προσωπικά σας δεδομένα θα:

1. Τυγχάνουν δίκαιης και νόμιμης επεξεργασίας. Συγκεκριμένα η Tairis θα επιδεικνύει διαφάνεια όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των ατόμων.

2. Συλλέγονται μόνο για σαφείς και νόμιμους σκοπούς και δεν επεξεργάζονται περαιτέρω με τρόπο ασυμβίβαστο με αυτούς τους σκοπούς. Σε περίπτωση όπου η Tairis αποφασίσει να επεξεργαστεί περαιτέρω προσωπικά δεδομένα τότε είναι απαραίτητη η ρητή συγκατάθεση του ατόμου στο οποίο αφορούν τα συγκεκριμένα δεδομένα.

3. Είναι συναφή, πρόσφορα, και όχι περισσότερα από όσα κάθε φορά απαιτείται εν όψει των σκοπών της επεξεργασίας Η Tairis θα συλλέγει και θα διατηρεί ‘σχετικές πληροφορίες’, εφόσον αυτές είναι απαραίτητες για την εκπλήρωση λειτουργικών και διοικητικών προϋποθέσεων ή για τη συμμόρφωση με οποιαδήποτε νομική υποχρέωση.

4. Είναι ακριβή και, εφόσον χρειάζεται, υποβάλλονται σε ενημέρωση.
H Tairis συγκεκριμένα θα εφαρμόσει ένα σύστημα από ελέγχους (‘checks’) για να επιβεβαιώνει πως τα στοιχειά που συλλέγονται και επεξεργάζονται στη συνέχεια είναι ακριβή και τρέχοντα.

5. Θα διατηρούνται σε μορφή που επιτρέπει τον προσδιορισμό της ταυτότητας του υποκείμενου των δεδομένων όχι για περισσότερο χρόνο από ότι χρειάζεται για τους σκοπούς που συλλέχθηκαν ή για τους σκοπούς που επεξεργάστηκαν στη συνέχεια. Η Tairis θα εφαρμόσει διαδικασίες για να επιβεβαιώνει πως τα προσωπικά σας στοιχεία διατηρούνται με καθιερωμένα κριτήρια διατήρησης.

6. Τυγχάνουν επεξεργασίας συμφώνα με τα δικαιώματα του υποκείμενου των δεδομένων όπως αυτά τα δικαιώματα έχουν καθιερωθεί από την Οδηγία της Ευρωπαϊκή Ένωσης. Η Tairis θα εξασφαλίζει πως τα δικαιώματα του υποκείμενου των δεδομένων μπορούν να εξασκούνται πλήρως. Συγκεκριμένα το δικαίωμα της ενημέρωσης για την επεξεργασία που αναλήφθηκε, το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα, το δικαίωμα αντίρρησης στη χρήση προσωπικών δεδομένων για σκοπούς άμεσης διαφήμισης και το δικαίωμα διόρθωσης προσωπικών δεδομένων που είναι ανακριβή.

7. Κατάλληλα τεχνικά και διοικητικά μέτρα θα εφαρμόζονται εναντίων της αυθαίρετης ή παράνομης επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και εναντίων της τυχαίας απώλειας ή καταστροφής ή βλάβης προσωπικών δεδομένων.

8. Τα προσωπικά δεδομένα δεν θα μεταβιβάζονται σε χώρες που βρίσκονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έκτος αν καθιερωθεί και εφαρμοστεί ένα ανάλογο επίπεδο προστασίας των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των υποκειμένων προσωπικών δεδομένων, σχετικά με την διαχείριση των εξαγομένων δεδομένων.

H Tairis λειτουργεί και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα. Σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο 2472/1997, αυτή η εταιρεία είναι ο ‘Υπεύθυνος της Επεξεργασίας’, σχετικά με προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από την ιστοσελίδα.

Περιληπτικά τα βασικά σας δικαιώματα είναι τα έξης:

Το δικαίωμα να ενημερωθείτε ποιες πληροφορίες τηρούνται σχετικά με έσας σε ηλεκτρονική μορφή και σε έγγραφα αρχεία.

Το δικαίωμα να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, για τους παραλήπτες ή για τις κατηγορίες παραληπτών.

Το δικαίωμα να ενημερωθείτε για πιθανές αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στον τρόπο επεξεργασίας από την τελευταία μας ενημέρωση σε σας.

Το δικαίωμα να ενημερωθείτε σχετικά με την μεθοδολογία που εφαρμόζεται στην διαδικασία αυτόματης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Το δικαίωμα να ενημερωθείτε σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που επιβάλλονται από τον Υπεύθυνο της Επεξεργασίας για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Το δικαίωμα να ενημερωθείτε για σχετική μεταβίβαση στοιχείων σας σε τρίτους.

Το δικαίωμα να λάβετε μέτρα να σταματήσετε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας αν η επεξεργασία πιθανόν να σας προκαλέσει να υποστείτε σημαντική ζημία ή σημαντική ηθική βλάβη, όταν αυτό είναι αδικαιολόγητο

Το δικαίωμα να απαιτήσετε να μην χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα για την προώθηση διαφόρων προϊόντων, υπηρεσιών και ιδεών.

Το δικαίωμα να αποτρέψετε αποφάσεις, λαμβανόμενες σχετικά με εσάς που βασίζονται αποκλειστικά στην αυτόματη επεξεργασία.

Το δικαίωμα να μπορείτε να απαιτείται την διόρθωση ή καταστροφή προσωπικών δεδομένων που είναι λανθασμένα.

Το δικαίωμα να μπορείτε να υποβάλλετε αντίρρηση οποιαδήποτε στιγμή για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων, να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει σε δομημένη, μηχανικά αναγνώσιμη μορφή. Επιπλέον, μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις (ιδίως όταν δεν χρειάζεται να επεξεργαστούμε τα δεδομένα για συμβατική ή άλλη νόμιμη απαίτηση). Σε περίπτωση που έχουμε ζητήσει τη συγκατάθεσή σας, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Εάν ζητήσετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για επεξεργασία των δεδομένων σας από την TAIRIS, αυτό δεν θα επηρεάσει οποιαδήποτε επεξεργασία που έγινε ήδη κατά την εν λόγω περίοδο.

Αυτά τα δικαιώματα μπορεί να περιορίζονται, για παράδειγμα εάν η εκπλήρωση του αιτήματός σας θα αποκάλυπτε προσωπικά δεδομένα σχετικά με κάποιο άλλο άτομο ή αν μας ζητήσετε να διαγράψουμε πληροφορίες που είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε με βάση το νόμο ή έχουμε αναγκαστικά νόμιμα συμφέροντα για τη διατήρησή τους. Αν έχετε προβληματισμούς που δεν έχουν επιλυθεί, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο σε αρχή προστασίας δεδομένων.

Στο βαθμό που δεν είστε σε θέση να ασκήσετε ικανοποιητικά οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα μέσω του προφίλ σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας ταχυδρομικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη 68, Αιγάλεω, τηλ. 2104933200.

COOKIES και άλλες τεχνολογίες

Χρησιμοποιούμε έναν συνδυασμό cookies και άλλων τεχνολογιών, όπως εικονοστοιχεία (pixels)/ιστοφάρους (web beacons) και κώδικες παρακολούθησης (που εξηγούνται παρακάτω) για τη συλλογή πληροφοριών προς χρήση σύμφωνα με τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική.

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας. Τα cookies καταγράφουν πράγματα όπως οι προτιμήσεις και οι ρυθμίσεις σας, βοηθώντας μας έτσι να λαμβάνουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να σας παρέχουμε την πιο συνεπή και ενδιαφέρουσα για εσάς εμπειρία. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για την καταγραφή πληροφοριών σχετικά με πειράματα ή νέες βελτιώσεις που μπορούμε να δοκιμάσουμε για να παρακολουθήσουμε πώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας και να διαπιστώσουμε εάν ήταν αποτελεσματικές.

Τα cookies στον ιστότοπό μας ενδέχεται να ορίζονται από εμάς, από τρίτα μέρη με τα οποία συνεργαζόμαστε ή από ανεξάρτητα τρίτα μέρη (όπως διαφημιστές).

Τι είναι οι ιστοφάροι (web beacons) και τα εικονοστοιχεία (pixels);

Οι ιστοφάροι (web beacons) ή τα εικονοστοιχεία (pixels) είναι μικρά, διαφανή αρχεία εικόνας μέσα σε μια ιστοσελίδα ή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα χρησιμοποιούμε για να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδράτε με τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιούμε επίσης εικονοστοιχεία (pixels) για να συλλέγουμε πληροφορίες όπως αν έχετε ανοίξει κάποιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις επικοινωνίες μας με εσάς.

Τι είναι οι κώδικες παρακολούθησης;

Οι κώδικες παρακολούθησης είναι τμήματα κώδικα τοποθετημένα στη σελίδα για να μετρούν πράγματα όπως οι επισκέψεις και οι αλληλεπιδράσεις. Χρησιμοποιούμε κώδικες παρακολούθησης για να μαθαίνουμε περισσότερα σχετικά με το πώς αλληλεπιδράτε με τις υπηρεσίες μας, τις διαφημίσεις που βλέπετε και γενικότερα τον τρόπο με τον οποίο τις χρησιμοποιείτε.

Διαδικασία Επίλυσης Διαφορών

Αν οποιοδήποτε στιγμή έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με αυτόν τον Κώδικα Δεοντολογίας για Τήρηση Απορρήτου ή πιστεύετε πως τον έχουμε παραβιάσει, παρακαλώ κάνετε κλικ [εδώ] και θα επιχειρήσουμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία που μπορεί να έχετε.

Έχετε το δικαίωμα να αντιτίθεστε οποιαδήποτε στιγμή στην χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτή η αντίρρηση πρέπει να την απευθύνετε στη Tairis εγγράφως και πρέπει να περιέχει αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια, όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή. Η Tairis έχει την υποχρέωση να απαντήσει εγγράφως μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από την λήψη της αντιρρήσεως σας. Στην απάντησή μας οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες στις οποίες προβήκαμε ή διαφορετικά, για τους λόγους που δεν ικανοποιήσαμε το αίτημα σας.