Ταΐρης ΑΕΒΕ

Τομείς δραστηριότητας

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας

είμαστε μία από τις κορυφαίες και συνεχώς αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της ψύξης, κλιματισμού και θέρμανσης.
Προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας παγκοσμίως με σημαντική παρουσία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.
Οι πελάτες μας απολαμβάνουν σύντομους χρόνους παράδοσης λόγω του μεγάλου και συνεχώς αυξανόμενου στοκ μας.

Ψύξη

Εμπορευόμαστε ψυκτικά μηχανήματα, εξαρτήματα και ανταλλακτικά που καλύπτουν όλους τους κλάδους της ψύξης. Κατασκευάζουμε ψυκτικά μηχανήματα σύμφωνα με τις ανάγκες της εγκατάστασης και του τελικού χρήστη. Παράγουμε τυποποιημένες συμπυκνωτικές μονάδες για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Προσφέρουμε έξυπνα συστήματα διαχείρισης και ελέγχου για τον πλήρες αυτοματισμό των εγκαταστάσεων σας με ιδιαίτερη έμφαση σε τεχνικές και μηχανισμούς εξοικονόμησης ενέργειας.

Κλιματισμός

Εμπορευόμαστε εξαρτήματα και ανταλλακτικά για τον κλάδο του κλιματισμού με εφαρμογές τόσο σε επαγγελματικά συστήματα όσο και σε συστήματα στην βιομηχανία και ναυτιλία. Κατασκευάζουμε ψύκτες νερού και γλυκόλης σύμφωνα με τις ανάγκες του τελικού χρήστη.

Θέρμανση

Εμπορευόμαστε εξαρτήματα και ανταλλακτικά για το δίκτυο της θέρμανσης. Διαθέτουμε προϊόντα που καλύπτουν όλο το φάσμα της κτιριακής και βιομηχανικής θέρμανσης, τηλεθέρμανσης και οικιακής ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Κατασκευάζουμε βιομηχανικές αντλίες θερμότητας, ανακτούμε θερμότητα από ψυκτικές και κλιματιστικές εγκαταστάσεις ή βιομηχανικές διεργασίες με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μερική ή ολική απεξάρτηση από το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο.

Μελέτες και υπηρεσίες

Μελετούμε και σχεδιάζουμε συστήματα που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες, προσφέρουμε λύσεις αυτοματισμού για εύκολο έλεγχο και διαχείριση, αναβαθμίζουμε ενεργειακά την εγκατάστασή σας.
Προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη και συμβουλές σε τεχνικούς και εταιρείες από την σύλληψη της ιδέας έως την υλοποίηση του έργου.
Διαθέτουμε κέντρο επισκευών και συντήρησης συμπιεστών Bitzer. Οι επισκευές πραγματοποιούνται ακολουθώντας τις διαδικασίες που ορίζει ο κατασκευαστής, χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά.
Εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες μας θεωρητικά και πρακτικά μέσα από σεμινάρια, συνέδρια και εργαστήρια με σκοπό την κατάρτιση, τον βέλτιστο σχεδιασμό και την ασφάλεια προσώπων και εξοπλισμού.

Μερικοί από τους κλάδους με άμεσο ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας είναι: